Colas opgraderer parkeringsplads for VELUX

Koordinering og sikkerhed særlig vigtigt på en byggeplads som Roskilde Lufthavn

–Det er lidt anderledes at arbejde i en lufthavn, hvor der som her i Roskilde Lufthavn lander eller letter et fly ca. hvert 5. minut. Sikkerhed og koordinering skal ”sidde lige i skabet”, når man har ansvar for at sætte holdet og for fræsning, bestilling af asfalt, lastbiler og de maskiner, vi skal bruge på projektet, siger Jacob Bak Grønborg.

Colas har koordineret og planlagt arbejdet i samarbejde med SR-Gruppen, og Colas’ projektleder har undervejs haft et tæt samarbejde med asfaltholdenes formænd.

–I Colas lægger vi vægt på en god gennemgang af projektet, så alle ved, hvad der skal ske, og vi har hele tiden fingeren på pulsen – og på tidsplanen – og sørger for at løse de problemstillinger, der kan dukke op undervejs, tilføjer Jacob Bak Grønborg.

Jacob Bak Grønborg er en af Colas’ unge projektledere, som hurtigt har fået stor erfaring, fordi han har fået mulighed for at være med på flere af Colas’ komplekse projekter. –Det er det, der er med til at gøre mit arbejde spændende, men man skal også selv gøre en indsats og kende sit ansvar og sine begrænsninger. I Colas er vi heldigvis gode til at sparre med hinanden og kan altid række ud til en kollega, hvis vi har brug for at vende en problemstilling.

Colas har udført flere lignende projekter i danske lufthavn, blandt andet Aalborg Lufthavn.

Colas’ afdeling i Odense udfører desuden arbejde i lufthavne over hele Europa.

Colas opgraderer Velux' parkeringsplads i Hørsholm
Colas opgraderer Velux' p-plads i Hørsholm

Foto: Trafiksikkerheden er også forbedret på VELUX’ parkeringsplads i Hørsholm, som her er fotograferet i efterårsferien 2023.

Parkeringsplads opgraderet og trafiksikret i sommerferien

En del af arbejdet blev udført i sommerferien, mens hovedparten af koncernens medarbejdere var på ferie. Arbejdet blev afsluttet med striber og afmærkning af fx el-ladepladser på det ca. 6.500 m2 store areal.

–Vi har et tæt samarbejde og en god dialog med VELUX og er glade for at have afleveret en flot og mere trafiksikker parkeringsplads, fortæller produktionsleder Ganj Hameed Majeed.

Colas udfører mange lignende projekter for virksomheder og kommuner over hele landet. Senest har Colas udført parkeringspladser for BoligViborg, Lejerbo i Hvidovre og Jyllinge Nordskole.

Foto: Colas’ asfalthold opgraderede VELUX’ parkeringsplads i løbet af sommerferien for at genere VELUX’ medarbejdere mindst muligt.

Colas-opgraderer-VELUX'-parkeringsplads

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig og giver dig et uforpligtende tilbud på asfalt, udlægning, reparation, revneforsegling og vedligehold.

Kontakt os også, hvis du har brug for asfalt til dit landbrug, farvet asfalt, permeabel asfalt, støjreducerende asfalt eller klimasikring.

Dine kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt QHSE

Peder Friis Erlandsen
QHSE- og CSR-chef
+4560252805
Niels Kirstein
Arbejdsmiljøchef
+4560252806

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig