Ensilageasfalt til plansilo på Frijsenborg Biogas

Asfalt til Frijsenborg Biogas udført af Colas

Colas har udlagt ensilageasfalt på Frijsenborg Biogas

Colas udfører asfalt i silo for Frijsenborg Biogas

FAKTA

  • Frijsenborg Biogas
  • 2.500 tons ensilagegab
  • 11.000 m2 plansilo
  • 2018

Specialasfalt til plansilo

Colas har leveret og udlagt 2.500 tons specialasfalt (ensilagegab) til Frijsenborg Biogas’ 11.000 m2 store plansilo. Plansiloen er ny og en del af godsets omfattende driftsanlæg.

Frijsenborg Gods er en af ”de 5 gårde”, som forsyner Danmark med kvalitetskyllinger, brød og andre specialprodukter. På godset er man meget opmærksom på miljøet og den samlede udledning af CO2, og godset har eget biogasanlæg. Den nye silo er en del af dette anlæg. Det er her Frijsenborg gods indsamler alle restprodukter fra godsets marker, hvor de ensileres og fungerer som ”madpakke” til driften henover vinteren.

Colas udlægger ensilageasfalt til Frijsenborg Biogas
Asfalt til Frijsenborg Biogas udført af Colas

11.000 m2 på silo på to dage

Det er vigtigt, at siloens bund og vægge er tætte, og Frijsenborg Biogas har i samråd med Colas valgt specialproduktet ensilagegab til siloen, som forhindrer ensilagen i at trænge gennem belægningen.

Colas’ afdeling i Horsens udlagde de 2.500 tons asfalt i den 11.000 m2 store silo på blot to dage i juli måned 2018.

Kunden siger:

”Colas har udført et fint stykke arbejde og skal have stor ros for arbejdet. Vi har arbejdet med Colas før og vil gerne bruge en entreprenør, der tager ansvar. Derfor var vi ikke i tvivl om valg af asfaltentreprenør, da vi skulle anlægge den nye silo. Vi er så glade for den”, udtaler Frijsenborg Gods’ driftsleder Christian Ejby.

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig og giver dig et uforpligtende tilbud på asfalt, udlægning, reparation, revneforsegling og vedligehold.

Kontakt os også, hvis du har brug for asfalt til dit landbrug, farvet asfalt, permeabel asfalt, støjreducerende asfalt eller klimasikring.

Dine kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt QHSE

Peder Friis Erlandsen
QHSE- og CSR-chef
+4560252805
Niels Kirstein
Arbejdsmiljøchef
+4560252806

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig