USAFs europæiske hovedkvarter

Vi har tidligere arbejdet for United States Air Force (USAF) ved Mildenhall og Azorerne. Denne gang gik turen til USAF Ramstein, som fungerer som USAF’s hovedkvarter i Europa.

Forsegling USAF Ramstein

FAKTA

  • Bygherre: United States Air Force

  • USAF Ramstein

  • Forsegling m2: 136.365

  • Revneforsegling m: 11.050

     

     

Landingsbane til tunge fly

Et hold på fem forseglede RWY 09/27, skuldre og sikkerhedsområdet for enden af landingsbanen på omkring 22 dage, inklusive spuling inden forseglingen. Området bestod af en tætrillet belægning.

Landingsområdet var hårdt komprimeret på grund af de store og tunge fragtfly C17 og Galaxy. Det betød, at vi skulle være ekstra opmærksomme på doseringen af forseglingen på dette område. De store asfaltsamlinger blev forseglet med vores kolde emulsionsbaserede revneforsegling, som bevarer dræneffekten i belægningen. Revnerne på skuldrene blev forseglet med varm revneforsegling.

Efter endt arbejde arrangerede vi genmarkering af hele banen via samarbejdspartner.

Der bor 10.000 amerikanske soldater på USAF Ramstein. Basen fungerer derfor som en ”lille” by med 4-sporede veje med lyskryds, biograf, indkøbsmuligheder og flere forskellige burgerkæder.

Det gjorde det til en særdeles anderledes og spændende arbejdsplads for Colas.

Forsegling USAF Ramstein

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig og giver dig et uforpligtende tilbud på asfalt, udlægning, reparation, revneforsegling og vedligehold.

Kontakt os også, hvis du har brug for asfalt til dit landbrug, farvet asfalt, permeabel asfalt, støjreducerende asfalt eller klimasikring.

Dine kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt QHSE

Peder Friis Erlandsen
QHSE- og CSR-chef
+4560252805
Niels Kirstein
Arbejdsmiljøchef
+4560252806

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig