Asfalt til grundejerforeninger

  • Asfalt
  • Asfalt til grundejerforeninger

Asfalt til grundejerforeninger - og andre private kunder

Colas hjælper grundejerforeninger, boligselskaber, pensionskasser og andre private kunder med asfaltopgaver. Vi løser alle typer opgaver, lige fra asfaltering af jeres veje, stier og p-pladser og legearealer, til lapning af huller og andre vedligeholdelsesopgaver.

Skal vi reparere eller lægge ny asfalt? Er der billigere løsninger?
 

Vi lægger stor vægt på god rådgivning og tager os tid til at lytte til jer, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til jeres behov. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Se kontakter nedenfor eller skriv til os på vores kontaktformular.

Colas udfører asfaltbelægninger på Grønttorvet i Valby

Er du bekymret over ansvaret for et asfalt projekt?

Det siger en kunde om samarbejdet med Colas

Udover at være menig grundejer med ansvar for vores vejprojekt, er jeg af profession ansvarlig for udbud på teknologiprojekter. Jeg trådte derfor ind i opgaven – både med bekymringen som grundejer over hvad pokker er nu et asfaltprojekt og måske også med lidt fordomme over hvordan det nu var at indgå aftale med en entreprenør. Så er det sagt :o)

Så kom Hanne, og 15 sekunder inde i vores første samtale var enhver bekymring og fordom 100% afmonteret, og jeg vidste jeg var i trygge hænder. Hun har været ekstremt opmærksom på vores ønsker, og hun har gjort alle sine branchekolleger (og mine fordomme) til skamme, for ikke alene leverede hun et tilbud, der sad lige i skabet første gang, hun leverede det selvfølgelig også en uge før tid. I vores pingpong om at få detaljerne på plads var stilen den samme. Altid lynhurtig og altid så forbandet fornuftig :o) Det ville ret beset blive en lang og kedelig mail, hvis jeg skulle opremse alle de positive overraskelser over hendes service for os som kunde!

Både teamet der udførte det forberedende arbejde, og teamet der fik lov at lege med de store maskiner, har leveret et topklasseprofessionelt arbejde. Små overraskelser, der kunne have vokset sig til et problem og gjort os til kastebold, er bare blevet fixet, nærmest uden at vi vidste det.

I fortjener en uforbeholden ros – og tak for veludført arbejde!

Venlig hilsen

Thomas Kristensen

Hvad er det bedste valg?

Og hvad skal man have med i sine overvejelser?

Der er meget at overveje, inden man bruger mange penge på et nyt asfaltprojekt. Hvad enten du sidder i en grundejerforeningsbestyrelse, administrerer et boligselskab eller dit firma overvejer ny asfaltbelægning, er vi klar til at sparre med dig.

Kontakt os og hør mere.

Rød asfalt på Grønttorvet i Valby udført af Colas

Boligkvarter i Valby fik rød og sort asfalt

Et af de større projekter, Colas har udført i et boligkvarter, er det gamle grønttorv i Valby, der er blevet til et flot beboelseskvarter. 

Colas har udlagt forskellige typer asfaltbelægninger på gennemkørende veje og andre færdselsveje. Og flere steder har vi udlagt rød asfalt, som signalerer, at der her sker noget andet en trafik i området.

Kontakt os

Asfalt

Parkeringsplads for Trekroner Forskerpark med permeabel asfalt fra Colas
Asfalt
Kontakt os for en uforpligtende snak eller et tilbud.
+4545989898

Udvalgte referencer

ASFALTARBEJDE I BOLIGKVARTER
PÅ DET GAMLE GRØNTTORV

OPGRADERING AF P-PLADS
FOR VELUX

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig og giver dig et uforpligtende tilbud på asfalt, udlægning, reparation, revneforsegling og vedligehold.

Kontakt os også, hvis du har brug for asfalt til dit landbrug, farvet asfalt, permeabel asfalt, støjreducerende asfalt eller klimasikring.

Dine kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt QHSE

Peder Friis Erlandsen
QHSE- og CSR-chef
+4560252805
Niels Kirstein
Arbejdsmiljøchef
+4560252806

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig