Miljø

Størst muligt hensyn til miljø og biodiversitet

For Colas er accepten fra vores omverden vigtig. Vores kunder, medarbejdere og omverden forventer af os, at vi udfører vores arbejde med mindst mulig gene for miljøet, og at vi undgår spild af ressourcer.  Og den forventning ønsker vi at leve op til.

Vi har derfor også et mål om at forbedre og udvikle nye innovative og stadig mere bæredygtige produkter og løsninger med respekt for mennesker og miljø, herunder flora og fauna. 

Indsatsområder for miljøet

Vores indsatsområder ajourføres løbende i overensstemmelse med ændret lovgivning, regler, myndighedskrav og ny viden og resultater. Dermed sikrer vi, at vores mål til stadighed støtter vores overordnede miljømålsætning.

Dansk og internationalt miljøarbejde

Colas’ miljøledelsessystem er certificeret efter DS/EN ISO 14001-standarden, og vi deltager aktivt i Asfaltindustriens danske og internationale miljøarbejde og har blandt andet sæde i brancheforeningens miljøudvalg.

Du kan læse mere om vores arbejde i vores årlige CSR-rapportering 

Læs også om vores ISO-certificering og CE-mærkning og se vores certifikater:

ISO-CERTIFIKAT FOR MILJØ

ISO 14001:2015 gældende til 31.10.2024

Biodiversitet i Colas

I Colas har vi desuden en plan for biodiversitet, blandt andet i vores grusgrave i hele landet.

Fra maj til september yngler digesvalerne ofte i nogle af vores grusgrave. Det er blot et af eksemplerne på den rige biodiversitet der er i vores grusgrave på Sjælland og i Jylland.  Læs mere om vores tiltag i vores CSR-rapport.

CO2-reduktion

Colas Gruppen har et mål om at nedbringe koncernens udledning af CO2 med 30% i 2030.

I forbindelse med fastlæggelsen af dette mål har Gruppen haft stor fokus på at integrere videnskabelige metoder og data i arbejdet med at definere, kortlægge og vurdere aftrykket af CO2. Colas Gruppen har derfor tilsluttet sig Science Based Targets initiative (SBTi). Denne tilgang sikrer, at vi kan kortlægge aftrykket af CO2 på baggrund af de stoffer og materialer, vi anvender i vores produktion.

Læs mere:

Wattway fra Colas Gruppen

Kontakt

Sikkerhed (QHSE)

Peder Friis Erlandsen
QHSE- og CSR-chef
+4560252805
Niels Kirstein
Arbejdsmiljøchef
+4560252806

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig og giver dig et uforpligtende tilbud på asfalt, udlægning, reparation, revneforsegling og vedligehold.

Kontakt os også, hvis du har brug for asfalt til dit landbrug, farvet asfalt, permeabel asfalt, støjreducerende asfalt eller klimasikring.

Dine kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt QHSE

Peder Friis Erlandsen
QHSE- og CSR-chef
+4560252805
Niels Kirstein
Arbejdsmiljøchef
+4560252806

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig