Indkørsel i Vildbjerg får flot parforce-asfalt

Parforceasfalt på gårdsplads i Vildbjerg

Parforce-asfalt på en gårdsplads i Vildbjerg

Vores asfaltfolk var for nylig på en spændende opgave i Vildbjerg, da en opgave med at lægge parforce-asfalt hos en privat kunde tikkede ind.

Parforce-asfalt i Vildbjerg

Asfalten blev lagt i forbindelse med at kunden netop har bygget et helt nyt hus i området omkring Vildbjerg, og der skulle derfor også etableres en helt ny gårdsplads. Den gårdsplads skulle asfalteres, men han ville gerne have, at det stadig lignede grus, og valget faldt derfor på vores specialprodukt, parforce-asfalt.

Kunden havde allerede fra begyndelsen en helt klar holdning til den præcise farve på asfalten, så her var vi igennem flere forskellige forsøg sammen men ham, og fandt på den måde frem til det helt rigtige. Farven skulle nemlig spille sammen med nogle specialimporterede sten, som han også har lagt på gårdspladsen.

Hans Nielsen, der har været entrepriseleder på projektet, er rigtig godt tilfreds med det færdige resultat.

– Det har været en god proces, hvor vi har været i løbende dialog med kunden, og resultatet blev både han og vi heldigvis rigtig godt tilfredse med. Alle detaljerne på sådan et stykke arbejde skal spille sammen for, at det bliver godt, og der har vores folk gjort et meget flot stykke arbejde, siger han.

Læs mere om parforce-asfalt, som vi også har lagt på en cykelsti i Kongernes Nordsjælland. Cykelrute i nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Parforce-asfalt i Vildbjerg
Parforce-asfalt i Vildbjerg

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig og giver dig et uforpligtende tilbud på asfalt, udlægning, reparation, revneforsegling og vedligehold.

Kontakt os også, hvis du har brug for asfalt til dit landbrug, farvet asfalt, permeabel asfalt, støjreducerende asfalt eller klimasikring.

Dine kontaktoplysninger

Hvor skal arbejdet udføres?

Click or drag a file to this area to upload.

Kontakt QHSE

Peder Friis Erlandsen
QHSE- og CSR-chef
+4560252805
Niels Kirstein
Arbejdsmiljøchef
+4560252806

Kontakt os for tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig